Simona Halep, primele declarații după ce a fost suspendată pentru dopaj

1708
Simona Halep, primele declarații după ce a fost suspendată pentru dopaj - raspunsoficialfederatiainternati-1693030997.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (31 de ani) a oferit primele declarații de la audierile în fața tribunalului independent Sports Resolutions cu privire la scandalul de dopaj. În scurt timp se va împlini un an de la ultimul meci disputat de Halep în circuitul WTA.


„Vreau să asigur oamenii că sunt nevinovată!” a precizat Simona Halep referitor la scandalul de dopaj. Anul trecut, pe 29 august 2022, dubla campioană de Grand Slam era eliminată în primul tur de la US Open 2022.


Marea sportivă a mai precizat că a citit toate mesajele fanilor și că a simțit căldura sufletească.


„Faptul că oamenii au fost alături de mine și m-au susținut atât de frumos mi-a dat putere. Vreau să le mulțumesc și să îi asigur că sunt nevinovată, că nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis. Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren și voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viața mea, cu mare drag și cu mare pasiune. Și să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.


În ultima perioadă sportiva are o cădere în ierarhia WTA. În cel mai recent update, făcut luni, 21 august, Simona ocupă locul 1140. Veștile continuă să se înrăutățească pentru Halep. La finalul US Open 2023, dubla campioană de Grand Slam va dispărea complet din clasament. Aceasta va rămâne fără niciun punct!


Indiferent de verdictul oferit de Sports Resolutions, sportiva va trebui să o ia de la zero. Simona Halep va putea participa în competițiile WTA doar prin intermediul invitațiilor primite din partea organizatorilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5119 secunde