Simona Halep, antrenament în compania unei tenismene din TOP 50 WTA

175
Simona Halep, antrenament în compania unei tenismene din TOP 50 WTA - halep-antrenament-1686668341.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep se luptă în continuare ca să își dovedească nevinovăția după ce a fost suspendată pentru dopaj, dar în tot acest timp în care nu poate juca niciun meci oficial încearcă să se mențină în formă.


Sportiva în vârstă de 31 de ani care ocupă locul 36 în clasamentul WTA nu a mai jucat niciun meci oficial din august 2022, dar face tot posibilul să se mențină în formă, în condițiile în care procesul pentru dopaj a fost amânat de trei ori.


Astfel, Simo a decis să „fugă” din România pentru a se pregăti la academia deținută de Patrick Mouratoglou, antrenorul sub supravegherea căruia era în momentul în care a fost prinsă dopată la US Open 2022.


La un antrenament susținut de Simona Halep la academia deținută de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams, românca s-a antrenat cot la cot cu Marta Kostyuk, sportiva din Ucraina care este partenera de dublu a Gabrielei Ruse.


Cea care a postat imagini de la antrenamentul efectuat la academia lui Patrick Mouratoglou din sudul Franței a fost Marta Kostyuk. Tânăra sportivă din Ucraina care ocupă locul 35 în clasamentul WTA s-a mândrit fanilor săi că a avut ocazia să se pregătească alături de fostul lider WTA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3782 secunde