Simona Halep va rata şi turneul WTA de la Roma

119
Simona Halep va rata şi turneul WTA de la Roma - halep-rateaza-1681745243.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep ratează toate turneele importante de tenis din prima jumătate a acestui an, din cauza scandalului de dopaj în care este în continuare anchetată. Chiar înainte de Paște, sportiva din Constanța a primit vestea că nu se află pe lista competiției de tip WTA 1000 de la Roma, care e programată în intervalul 8 – 21 mai.

Depistată pozitiv la Roxadustat și anchetată în continuare în scandalul de dopaj, Simona Halep a aflat chiar înainte de Paște că riscă să rateze întreg sezonul de zgură în 2023. Vestea este cu atât mai dureroasă, întrucât zgura a fost și este suprafața preferată a Simonei Halep.

Ea a cucerit un trofeu la Roland Garros, în 2018, turneu de Grand Slam la care a mai disputat și alte două finale, în 2014 și 2017. Actualul sezon de zgură a început deja. În aceste zile se desfășoară turneul WTA de la Stuttgart, unde, evident, Simona Halep nu se află. Și mai dureros este că organizatorii turneelor încep să anunțe rând pe rând lipsa româncei.


Spre exemplu, recent au fost anunțați toți sportivii care vor lua parte la BNL d’Italia, competiția din categoria WTA 1000 care va fi organizată la Roma, în intervalul 8 – 21 mai. La feminin, toate jucătoarele din TOP 70 WTA vor intra în competiție, cu excepția a două nume: Simona Halep și Ajla Tomljanovic, aceasta din urmă fiind indisponibilă din cauza unei accidentări. Turneul de la Roma era printre preferatele Simonei. În 2020, ea a cucerit trofeul, după ce a învins-o în marea finală pe Karolina Pliskova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5458 secunde