Simona Halep, apariţie de zile mari la Burj Al Arab Open Beach

408
Simona Halep, apariţie de zile mari la Burj Al Arab Open Beach - halep-1673970205.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (31 de ani) este de mai multe zile la Dubai, acolo unde îmbină antrenamentele cu distracția în timp ce colegele ei din circuitul WTA concurează la Australian Open 2023, primul turneu de Grand Slam al anului. Românca este suspendată, deocamdată provizoriu, pentru dopaj, potrivit RomâniaTV


Simona Halep, apariţie de zile mari la Burj Al Arab Open Beach. După câteva antrenamente intense pe care le-a făcut săptămâna trecută, la Dubai, Simona Halep a simțit nevoia să se relaxeze pe cea mai cunsocută plajă din Dubai. Marți, în ziua în care au avut loc meciuri din primul tur la Australian Open 2023, românca și-a făcut apariția pe o plajă de lux, unde a purtat ochelari de soare și un maiou cu dungi de la Celine. Este posibil ca Simona Halep să primească un verdict favorabil după audierea de la Sport Resolutions şi să poată participa la turneul WTA 1000 de la Dubai, programat în perioada 19-25 februarie 2023.


Simona Halep a părăsit de mai multe ori România în ultimele luni: fostul lider WTA a petrecut o vacanță în Grecia, la Atena, apoi a mers la Londra (Marea Britanie), chiar de Crăciun, iar acum este la Dubai, dar a mers o zi şi în Oman.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6334 secunde