Americanii cred că Simona Halep nu se va retrage anul acesta din tenis

142
Americanii cred că Simona Halep nu se va retrage anul acesta din tenis - haleppreviziuni-1673032923.jpg

Articole de la același autor

La jumătatea lunii octombrie a anului trecut, Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping.

La scurt timp însă, Simona a transmis că nu a luat în mod conștient substanța interzisă Roxadustat și că va depune toate eforturile pentru a se apăra.

Până în acest moment nu a fost luată o decizie finală în privința Simonei Halep, astfel că sportiva din România continuă să fie suspendată provizoriu din tenis. Situația fostului lider mondial a fost dezbătută de americanii de la Sports Ilustrated, care sunt de părere că jucătoarea nu se va retrage din tenis în acest an.

Totodată, specialiștii au prezis că Iga Swiatek va rămâne pe prima poziție în clasamentul WTA și în 2023, dar și că va fi anul în care Coco Gauff va câștiga primul ei Grand Slam. În același timp, americanii se așteaptă ca Rafael Nadal și Serena Williams să-și anunțe retragerile din circuit.

Întrebată despre situația fostului lider mondial, Monica Niculescu a fost foarte optimistă și a spus că Simona Halep va reveni în viitorul apropiat. Sportiva în vârstă de 35 de ani a dezvăluit că „Simo” poate bifa primele apariții la Indian Wells, programat în luna martie, sau la Miami Open, turneu care va avea loc în aceeași lună.

„Sunt sigură că o să revină în curând, pentru că e nevinovată. Sper să o vedem cât mai repede! Când o văd pe teren? Sper că la Indian Wells și Miami. Eu cred că e nevinovată și se va rezolva. Va juca încă 2-3 ani, sunt sigură”, a declarat Monica Niculescu, înainte de plecarea în Australia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5456 secunde