Veste uriaşă pentru Simona Halep. Ar putea juca la Roland Garros

201
Veste uriaşă pentru Simona Halep. Ar putea juca la Roland Garros - halep-roland-garros-1682357976.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep ar putea juca la Roland Garros, competiția unde a triumfat în 2018. Vestea a fost dată de Ion Ţiriac, care a precizat că tenismena noastră primeşte un wild-card din partea organizatorilor turneului de Grand Slam din capitala Franţei. Omul de tenis a adăugat însă, cu luciditate: „Logica ar fi: ce or să facă oamenii ăştia dacă nu le e prea frică de fundul lor?! După război, or să spună «Dom’ne, ai făcut lunile astea, ajunge, du-te mâine şi joacă! Du-te mâine şi joacă!». Îi trebuie 20 de meciuri înainte să joace! Asta-i o realitate pe care şi-o asumă şi ea! Se antrenează în fiecare zi, dar nu e acelaşi lucru!”, a spus Ţiriac.

Până să onoreze invitaţia Federaţiei de tenis franceze, „Simo” a zburat deja la Nisa, unde s-a cazat la Academia antrenorului ei Patrick Mouratoglou şi se va antrena intens timp de patru săptămâni, până la startul competiţiei, care se va desfăşura între 28 mai - 11 iunie.

La data începerii turneului, Halep va veni după 39 de săptămâni în care nu a jucat niciun meci oficial, fiind suspendată după ce, pe 29 august 2022, a picat testul anti-doping făcut la US Open, unde, de altfel, a fost şi eliminată surprinzător în primul tur de către o jucătoare mult mai slab cotată.

Între timp, Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului nu a luat nicio decizie în privinţa ei, deoarece Tribunalul Sport Resolutions a amânat de mai multe ori audierea sportivei, care urmează să îşi susţină cu dovezi nevinovăţia. Tatăl Simonei a afirmat săptămâna trecută că pe 30 aprilie va avea loc, în sfârşit, mult aşteptata audiere.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6482 secunde