Ilie Năstase: „Simona Halep sigur mai poate juca, e tânără, nu are probleme”

127
Ilie Năstase: „Simona Halep sigur mai poate juca, e tânără, nu are probleme” - nastase-halep-1684174830.jpg

Articole de la același autor

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, luni, că Simona Halep, jucătoare testată pozitiv la un control antidoping în toamna anului trecut, va mai juca după încheierea procesului deoarece este încă tânără.


El a menţionat însă că întârzierea în judecarea cazului de doping nu este în favoarea Simonei Halep.


„Nu ştiu cât va mai dura. Nu ştie nici Simona, nu ştie nimeni deocamdată. Au amânat procesul de nu ştiu câte ori. Iar dacă s-a amânat înseamnă că nu e prea bine, e în neregulă. Pentru că ea sigur nu joacă la Roland Garros. Şi probabil nu o să poată să joace nici la Wimbledon. Simona sigur mai poate juca, e tânără, nu are probleme. Acum ştiu că se antrenează în fiecare zi la Stejarii”, a afirmat Năstase.


„Pentru imaginea ei nu mai vorbim că nu e bine. Şi turneele pe care le-a pierdut. Adică dacă e nevinovată, ea a pierdut şi turnee şi bani. Pentru că până la urma urmei pentru asta joacă. Nu ştiu câţi bani a pierdut, depinde până unde ajungea în fiecare turneu”, a adăugat el.


Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, la 21 octombrie 2022, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.


Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a fost suspendată provizoriu conform articolului 7.12.1 din Programul Antidoping din Tenis (TADP) de către Agenţia Pentru Integritatea Tenisului (ITIA).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.201 secunde