La Șantierul Naval Daewoo Mangalia

Accident bizar sau sinucidere neobișnuită?

1218
1
Accident bizar sau sinucidere neobișnuită? - ambulanta-1355180870.jpg
Un muncitor al Șantierului Daewoo Mangalia a murit, ieri dimineață, după ce a căzut cu motostivuitorul pe care-l conducea, în bazinul portuar al șantierului. 
Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7,05, înainte de începerea programului de muncă. "Programul începea la ora 8,00, dar puțin după ora 7,00, lucrătorul s-a prezentat la serviciu, s-a urcat într-un motostivuitor ce era parcat în locul special amenajat și a pornit spre cheul A. Pe parcurs a ocolit o serie de obstacole și a căzut cu utilajul în bazinul portuar", a explicat Marian Becheanu, director adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, împrejurările în care a avut loc incidentul. 
Imediat, la fața locului au ajuns pompieri și scafandri, care au demarat operațiunile pentru scoaterea muncitorului din apă. Au reușit abia în jurul orei 12,00, când au găsit trupul neînsuflețit al acestuia în cabina motostivuitorului, scufundat la aproximativ 19 metri adâncime. 
Polițiștii de la Serviciul Transporturi Maritime și inspectorii de muncă au demarat anchete pentru a stabili dacă muncitorul, identificat ca fiind Daniel Rotaru, de 44 de ani, din localitatea 2 Mai, a vrut să se sinucidă sau moartea sa este urmarea unui accident bizar. 
Oamenii legii au luat în calcul varianta sinuciderii, dat fiind că bărbatul venise la muncă cu o oră mai devreme. Pe de altă parte, au declarat anchetatorii, este posibil să fie vorba despre un accident, iar muncitorul să fie căzut în apă din cauza obstacolelor din drum. "Urmează să se stabilească în funcție de declarațiile martorilor și de imaginile surprinse de camerele de supraveghere", a adăugat Marian Becheanu.


Comentează știrea

Pucheanu G.
11 decembrie 2012
Sa -l ierte Dumnezeu

Dupa ce ca lucra in cel mai blestemat loc din zona,a si avut parte de o moarte urata,tot in acel loc blestemat. Pacat de el si mai ales,pacat ca sefii lui regreta nu omul ci mai mult ca sigur sunt iritati ca s-a scufundat motostivuitorul.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Economie : Industria navală schimbă macazul
Pagina a fost generata in 0.481 secunde