Accident cu şase victime, în această dimineaţă! Traficul se desfășoară cu dificultate

205
Accident cu şase victime, în această dimineaţă! Traficul se desfășoară cu dificultate - accidentrutier-1661236781.jpg

Articole recomandate

Șase persoane, între care un copil, au fost rănite, marți dimineața, la intersecția a două drumuri județene din Buzău, între Glodeanu Siliștea și Cotorca. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, dirijat de polițiști.


Potrivit Poliției Buzău, accidentul a avut loc la intersecția drumurilor DJ 203I cu DJ 102H, între Glodeanu Siliștea și Cotorca.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe DJ102H pe direcția Căldărușanca spre Pogoanele, de către un șofer de 43 de ani, din București și mașina care circula pe DJ 203 I pe direcția Buzău către Urziceni, la volanul căreia se afla un conducător auto de 65 de ani, din Galați. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 7 și 45 de ani, din București, Dâmbovița și Galați (șoferul din București și 4 pasageri ai acestuia, respectiv un ocupant din mașina conducătorului auto din Galați)”, potrivit Poliției Buzău.

Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale, ambulanță și elicopter SMURD, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde