Şofer reţinut după ce a accidentat un copil şi a fugit de la locul faptei

158
Şofer reţinut după ce a accidentat un copil şi a fugit de la locul faptei - smurd4878083811654495308-1660815546.jpg
Un şofer de 38 de ani din Roşiorii de Vede a fost reţinut de poliţişti după ce a accidentat un copil şi a fugit de la locul faptei, informează, joi, IPJ Teleorman.


"În seara zilei de 17 august a.c., ora 20:32, poliţiştii din municipiul Roşiorii de Vede au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Strada Păstorului din localitate a avut loc un eveniment rutier. Un conducător auto (...) la efectuarea manevrei de mers înapoi, a acroşat o fetiţă în vârstă de 7 ani din localitate care se afla pe carosabil, după care a părăsit locul accidentului", precizează IPJ Teleorman.


Copilul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.


Conform IPJ Teleorman, şoferul care a produs accidentul a fost identificat de poliţişti în scurt timp şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.


"În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut, pe bază de ordonanţa, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Teleorman. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", mai informează IPJ Teleorman.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.428 secunde