Trei surori au murit împreună, într-un accident înfiorător! Alte trei victime au ajuns la spital

178
Trei surori au murit împreună, într-un accident înfiorător! Alte trei victime au ajuns la spital - untitled-1660815151.jpg

Articole recomandate

Tragedie pe drumul european 85, în județul Buzău. Trei surori au murit într-un accident deosebit de grav petrecut puțin înainte de miezul nopții.



Alte trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Circulația în zonă a fost blocată mai bine de două ore, timp în care polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului.

Nenorocirea s-a produs la doar câțiva kilometri de Buzău. Șoferul unui autoturism, un bucureștean de 62 de ani, a pătruns inexplicabil pe contrasens unde a fost lovit de o altă mașină care circula din sens opus. Și aceasta din urmă a fost lovită de un camion, al cărui șofer nu a mai putut evita impactul.

Pentru scoaterea victimelor din mașinile lovite a fost nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare.


Una dintre ele, în vîrstă de 55 de ani era soția șoferului, iar celelalte două erau surori ale acesteia. Cea mai mare dintre ele avea 58 de ani și era din localitatea buzoiană Movila Banului, iar cealaltă avea 53 de ani și avea domiciliul în localitatea Rovinari din județul Gorj.

Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Buzău.

În cealaltă mașină erau patru persoane, doi soți împreună cu cei doi copii ai lor, toți din Râmnicu Sărat. Se întorceau din concediu din Grecia și mai aveau doar cîțiva kilometri pînă acasă.

Mama și fiul au suferit traumatisme minore și au primit îngrijiri medicale. Polițiștii încearcă acum să afle cauza producerii acestui accident.




foto: antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.6303 secunde