Accident mortal între localitățile Mihail Kogălniceanu și Constanța

2723
Un accident deosebit de grav, care s-a soldat cu moartea unei persoane, a avut loc, vineri, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Constanța.


Polițiștii spun că, în jurul orei 12,30, un bărbat, de 57 de ani, din Cernavodă, a condus un autoturism marca Chevrolet Aveo, pe DN 2A, dinspre Kogălniceanu spre Constanța, pe banda a doua și, ajungând la km 200, din cauza neatenției în conducere, acesta a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens. Acolo a intrat în coliziune cu o altă mașină care era condusă regulamentar, tot pe banda a doua, din sens opus, de un șofer, de 39 de ani, din Ploiești.


În urma impactului deosebit de violent a rezultat decesul primului bărbat și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea șofer și a unei femei, de 41 de ani, pasageră pe bancheta din spate, cât și a fiicei acesteia, de doar trei ani.


Polițiștii spun că ambii conducători auto aveau cuplate centurile de siguranță și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3168 secunde