O șoferiță a omorât un pieton și a fugit de la locul accidentului

2501
O șoferiță a omorât un pieton și a fugit de la locul accidentului - 599d7fcf13b3392cd1c3aa8320996868.jpg
Un bărbat a fost accidentat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ieșirea din municipiul Constanța spre Ovidiu.
Victima a fost lovită de un autoturism, care a părăsit imediat locul accidentului. Abia după 12 ore de la producerea evenimentului, polițiștii au reușit să dea de urma șoferului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Constanța, a fost accidentat mortal chiar în fața restaurantului La Cișmea. Din primele cercetări se pare că Lucian Ion Vieru ar fi încercat să traverseze strada sau se deplasa pe partea carosabilă, moment în care a fost surprins și accidentat de un autoturism. Șoferul nu a oprit însă și a fugit de la locul faptei, lăsând victima fără suflare întinsă pe asfalt.
Cadavrul bărbatului a fost descoperit ulterior de alți șoferi, care au văzut trupul victimei pe carosabil. Ei au anunțat imediat poliția, care a demarat o anchetă pentru prinderea făptașului.
Deși la prima vedere vinovat de producerea accidentului este pietonul care a încercat să traverseze prin loc nepermis și fără să se asigure, faptul că șoferul a fugit ridică mari semne de întrebare. Polițiștii rutieri spun că, având în vedere că a părăsit imediat locul accidentului, este clar că ceva este în neregulă cu șoferul sau cu mașina. Ori conducătorul auto era băut sau nu avea permis, ori autoturismul nu era înmatriculat sau era chiar furat. Imediat după producerea incidentului, polițiștii au organizat filtre și au închis circulația în întreaga zonă. Însă nici urmă de făptaș. Mai mult, se pare că nu au existat martori care să fi văzut accidentul. Pentru prinderea fugarului au fost implicați zeci de anchetatori, coordonați chiar de șeful Poliției Rutiere Constanța.  
După 12 ore de la producerea accidentului, oamenii legii au reușit să identifice șoferul care a provocat accidentul. Potrivit poliției rutiere, Daniela Secăreanu, de 26 de ani, din Ovidiu, ar fi condus un autoturism Cielo, dinspre Constanța spre Ovidiu când, în dreptul restaurantului La Cișmea, l-a accidentat mortal pe Lucian Ion Vieru. Audiată de polițiști, femeia a susținut că a simțit că a trecut cu mașina peste ceva însă nu a știut că este un om. Din declarațiile tinerei reiese că victima ar fi fost culcată pe șosea în momentul în care a trecut cu autoturismul peste ea. Șoferița a fost testată cu alcooltest, rezultatul fiind zero.
Daniela Secăreanu va fi cercetată penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, cea din urmă infracțiune fiind pedepsită cu închisoare de la doi la șapte ani.
Bărbatul care a decedat în urma accidentului, Ion Lucian Vieru, este membru al unei formații care cântă la restaurantul La Cișmea.
Cadavrul a fost transportat la morgă pentru realizarea necropsiei, anchetatorii urmând să afle dacă victima se afla sub influența alcoolului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6349 secunde