Accident rutier, trafic blocat! Victimele sunt doi şoferi de TIR

180
Accident rutier, trafic blocat! Victimele sunt doi şoferi de TIR - ada28aprilie2022004-1651124586.jpg
Doi şoferi de TIR din judeţele Galaţi şi Bacău au fost răniţi, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în comuna Săbăoani, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul din Galaţi nu a acordat prioritate de trecere.

"Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat de 47 ani, din judeţul Galaţi, conducea un ansamblu de vehicule pe drumul judeţean 208, la intersecţia cu E 85, în afara localităţii Săbăoani, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 ani, din judeţul Bacau. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

"În urma coliziunii, unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei. Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 ani, conştient, cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 ani, conştient, cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Şoferul care a provocat accidentul le-a declarat poliţiştilor rutieri că autovehiculul a rămas fără frâne şi nu a reuşit să oprească în intersecţie.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul rutier s-a desfăşurat restricţionat pentru aproximativ trei ore.




foto: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4551 secunde