Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor în stațiunea Mamaia

142
Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor în stațiunea Mamaia - acnee1-1659446148.jpg
Astăzi, 2 august a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști ai Gărzii de Coastă și jandarmi ai I.J.J. Constanta au desfășurat activități preventive alături de colegii lor de la Poliția stațiunii Mamaia.

În cadrul acestor activități au fost vizați atât administratorii unităților de cazare din stațiunea Mamaia, cât și angajații acestora. Polițiștii le-au explicat diverse moduri de acțiune preferate de infractori cât și modul în care acestea pot fi prevenite. Astfel, administratorii hotelurilor și pensiunilor au fost instruiți în vederea adoptării unor măsuri de siguranță pentru prevenirea furturilor din camerele de hotel și de pe plajă, prin oferirea de materiale cu recomandări către turiștii cu care vor interacționa.

Pentru o vacanță în siguranţă, polițiștii vă recomandă:

- ține permanent ușa camerei încuiată;

- evită să lași ferestrele deschise, chiar și atunci când ești în camera de hotel;

- nu lăsa pe plajă bunurile nesupravegheate.

De asemenea, nici conducătorii auto nu au fost uitați. Astfel, polițiștii le-au vorbit despre importanța respectării regulilor de circulație, consecințele juridice ale conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise și importanța luării tuturor măsurilor pentru a ajunge în siguranţă la destinație.

Pagina a fost generata in 0.2181 secunde