"Afacerist" din Medgidia, reținut de polițiști

149
1
Un individ de 46 de ani, din Lumina a fost reținut de polițiști după ce s-a stabilit că este autorul mai multor infracțiuni. Bărbatul s-a cazat la un hotel din Medgidia gratuit și apoi a încercat să își cumpere de la un magazin din localitate electrocasnice, precum 3 frigidere, 4 televizoare, aparat de aer condiționat, 2 aragazuri, aparat de bărbierit, aparat de tuns, un aparat foto și o hotă, pe care suspectul și le-a ales din magazin. Anchetatorii spun că individul ar fi încercat să obțină aceste bunuri cu o adeverință de venit falsă. 

"În perioada 21.06.2015 – 25.06.2015, suspectul D.D.T. folosindu-se de calitatea mincinoasă de "om de afaceri", i a indus în eroare pe administratorii unui hotel din mun. Medgidia, prin aceea că s-a cazat la respectivul hotel cu perioada declarată 21.06.2015 – 21.07.2015, fără a avea intenția să achite contravaloarea cazării, la solicitarea reprezentanților hotelului eschivându-se să plătească contravaloarea serviciilor de cazare. Prejudiciul cauzat este de 534 lei.

Ulterior, sub pretextul că îl va angaja la firma sa, individul l-a determinat pe martorul M.S.R, de profesie contabil, să ateste în mod nereal că a realizat venituri nete de 12.000 lei în ultimele 12 luni", au precizat procurorii. Suspectul a fost ridicat pe sus de oamenii legii și pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune, tentativă la înșelăciune și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în forma atestării unor împrejurări nereale. Bărbatul este recidivist, el mai fiind condamnat și în trecut pentru fapte similare. 

Comentează știrea

rodica
27 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde