COD PORTOCALIU de inundații. Află care sunt județele vizate

150
1
COD PORTOCALIU de inundații. Află care sunt județele vizate - inundatiiconstanta33-1435301932.jpg

Articole recomandate

Astăzi sunt în vigoare două alerte, una de la meteorologi și alta de la hidrologi.



Codul galben emis de meteorologi este în vigoare până la ora 18.00. Sunt vizate 14 județe din Transilvania, nordul Munteniei, dar și zona de munte a județelor Gorj și Vâlcea, regiuni în care se vor strânge izolat, peste 70 litri de apă pe mp. Ploi vor fi și în celelalte regiuni, dar mai slabe cantitativ.

În această dimineață a intrat în vigoare și un cod portocaliu de inundații pentru afluenții Oltului și ai Argeșului, iar în alte 7 județe din sudul și centrul țării este cod galben. Avertizările hidrologice sunt valabile până mâine, potrivit Digi24.ro.

Nu scăpăm de ploi nici în zilele următoare.

Mâine, acestea sunt așteptate pe spații mici, în sudul și centrul țării. Duminică și luni atmosfera va deveni din nou instabilă, mai ales în vestul, sud-vestul teritoriului, dar și la munte. Reapar aversele cu tunete și fulgere și vor fi condiții de grindină. Cu toate acestea, temperaturile cresc treptat și se vor apropia de cele normale în această perioadă.



Comentează știrea

romica
26 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Martie 2015
Stire din Actual : Stare de alertă în Argentina
Pagina a fost generata in 0.5564 secunde