Afgani ascunși într-un camion cu generatoare electrice, prinși la Constanța

230
Afgani ascunși într-un camion cu generatoare electrice, prinși la Constanța - cetateniafgani-1477670308.jpg

Articole de la același autor

Trei cetățeni afgani, care încercau să intre ilegal în țara noastră ascunși într-un camion cu generatoare electrice, au fost prinși de polițiștii de frontieră Ostrov, fiind predați autorităților bulgare.

Potrivit Gărzii de Coastă, în PTF Ostrov s-a prezentat, joi seară, pentru a intra în țară, un bărbat în vârstă de 39 de ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească, aflat la volanul unui autocamion înmatriculat în România.

Camionul transporta, după cum scrie în documentele de însoțire a mărfii, generatoare electrice din Turcia, cu destinația Rusia.

În timpul verificării mijlocului de transport, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a folosit și aparatul pentru detectarea bătăilor inimii, acesta indicând prezența unor persoane în interior.

Astfel, după un control amănunțit asupra camionului, trei bărbați au fost descoperiți ascunși în generatoarele aflate în compartimentul marfă al semi-remorcii.

Bărbații nu aveau documente de identitate asupra lor și au declarat că sunt din Afganistan și intenționau să ajungă într-un stat din Spațiul Schengen.

Totodată, conducătorul autocamionului a declarat că nu avea cunoștință de prezența celor trei persoane în semi-remorcă.

Polițiștii de frontieră le-au întrerupt călătoria, iar conform protocolului româno-bulgar, afganii, șoferul și însoțitorul acestuia, precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor conforme cu legea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Actual : "Merkel va provoca un război civil"
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde