Agenția Națională Antidrog, despre apariția DROGULUI FANTOMĂ în România

191
1
Agenția Națională Antidrog, despre apariția DROGULUI FANTOMĂ în România - raportconsumuldedrogurisatriplat-1406127337.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere informațiile recente, apărute în mass – media, cu privire la disponibilitatea pe piață a unui nou tip de drog, numit "Fantoma", Agenția Națională Antidrog a precizat într-un comunicat de presă că specialiștii nu au identificat până în prezent acest tip de drog în România.

"Combinația de substanțe invocată (metamfetamină, ketamină, PMA – para metoxy amfetamină) nu a fost pusă în evidență în analizele de laborator realizate de Laboratorul de analiză și profil al drogurilor din cadrul I.G.P.R. În cadrul activităților specifice au fost identificate și analizate comprimate având logo "fantoma", de culoare albastră, conținutul acestora fiind doar MDMA (de tip ecstasy), fără a exista altă substanță în compoziție.

Monitorizarea indicatorilor medicali (urgențe medicale ca urmare a consumului de droguri, admitere la tratament) nu a evidențiat cazuri care să fi solicitat servicii de asistență medicală, psihologică sau socială ca urmare a consumului acestui tip de drog", se arată în comunicatul trimis de Agenția Națională Antidrog, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Fantoma
23 iulie 2014
E bun

Ca si cum luati fratilor,nu e nimic grav,e doar Ecstasy

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6644 secunde