Aglomerație la vămi! Sute de mii de români au trecut granițele în ultimele 24 de ore

195
Aglomerație la vămi! Sute de mii de români au trecut granițele în ultimele 24 de ore - vama3-1566732900.jpg
Peste 430.000 de persoane, români și străini, au trecut frontiera în ultimele 24 de ore, cei mai mulți fiind cei care au plecat din țară. Cele mai tranzitate vămi au fost cele spre Ungaria și spre Bulgaria.


Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Poliția de Frontieră, în ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut aproximativ 430.900 de persoane, cetățeni români și străini, dintre care 256.200 au fost pe sensul de ieșire din țară.


De asemenea, frontiera a fost traversată de aproximativ 105.100 mijloace de transport, fiind înregistrată o creștere cu aproximativ 60% fata de valoarea medie zilnică a traficului în luna august.

"La frontiera cu Ungaria s-au prezentat aproximativ 170.000 de persoane și 50.000 de mijloace de transport, cel mai tranzitat punct de la frontieră fiind P.T.F. Nădlac II Autostradă, prin care, în ultimele 24 de ore, au trecut aproximativ 93.000 de persoane și peste 25.000 de mijloace de transport", arată Poliția de Frontieră.


Astfel, având în vedere că cele mai mari valori de trafic sunt înregistrate în PTF Nădlac II, polițiștii de frontieră recomandă utilizarea și a celorlalte puncte de trecere deschise traficului internațional de la granița de vest.


De exemplu, în apropierea PTF Nădlac Autostradă se află Punctul vechi de Trecere a Frontierei Nădlac. De asemenea, pe raza județului Arad mai funcționează în regim non-stop PTF Turnu și Vărșand, iar în județul Bihor, pe lângă PTF Borș, sunt deschise permanent P.T.F. Salonta și Valea lui Mihai.

De asemenea, și la granița cu Bulgaria a fost un trafic intens, astfel că polițiștii de frontieră le recomandă turiștilor să folosească toate punctele de frontieră deschise la granița comună.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.1985 secunde