Aglomerație pe DN1. Coloane în mai multe zone pe DN 1 și circulație cu viteză redusă

74
Aglomerație pe DN1. Coloane în mai multe zone pe DN 1 și circulație cu viteză redusă - coada-1451811584.jpg

Articole recomandate

DN1 va fi, astăzi, cea mai aglomerată șosea din țară. Turiștii care au petrecut Revelionul la munte vor pleca spre casă.



Polițiștii se așteaptă la blocaje pentru că și ieri drumul a fost extrem de aglomerat, în special între stațiunile de pe Valea Prahovei.

Înainte de miezul zilei, Poliția Rutieră a oprit, ieri, accesul autoturismelor în Poiana Brașov, pentru că stațiunea era complet blocată. Și, în timp ce unii mergeau spre pârtii, mulți alții plecau spre case. Așa că în scurt timp s-a aglomerat și Drumul Național 1, de la Brașov spre Predeal și Sinaia. Șoseaua este depășită de numărul foarte mare al autoturismelor și tot ce pot să facă polițiștii este să-i îndrume pe șoferi către rutele alternative, mai lungi și, uneori, și ele supraaglomerate.

Polițiștii le recomandă șoferilor să plece din start pe rutele alternative: DN1A, prin Săcele, Cheia și Vălenii de Munte, DN73, prin Bran și Câmpulung Muscel. Cei care vor rămâne blocați în trafic pe DN 1, în zona Sinaia, pot folosi ruta către București pe DN71, prin Fieni și Târgoviște. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4548 secunde