Alături de Adrian Constandache! Angajații de la Aerodromul Tuzla au donat sânge

360
Alături de Adrian Constandache! Angajații de la Aerodromul Tuzla au donat sânge - parasutist-1445365843.jpg

Articole de la același autor

În urma accidentului de duminică dimineață, în care parașutistul Adrian Constandache a fost grav rănit, colegii săi de la Aero-dromul Tuzla au venit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a dona sânge. 


"Din luna august încoace, am avut o scădere a recoltei sanguine și le solicităm constănțenilor să vină să doneze. În ultimele zile, au venit 25 de persoane care au vrut să doneze pentru constănțeanul care a fost accidentat după ce s-a prăbușit cu parașuta. Din datele pe care le am de la colegele mele, am înțeles că aceștia sunt colegii de la Aerodromul Tuzla, care au venit special să doneze sânge", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Alina Mirella Dobrotă, șefa Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Constanța. Mai mult, șefa Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Constanța a adăugat că, pe 24 octombrie, la Clubul Pensionarilor din localitatea Negru Vodă, va fi o colectă mobilă de sânge. 


Accidentul s-a petrecut pe Aero-dromul Clinceni. Parașutistul a sărit împreună cu Andreea Nica, tânăra de 27 de ani, iar un alt parașutist, Daniel Floroiu, i-a urmat. Cel din urmă se pare că s-a aruncat prea devreme și s-au ciocnit în aer, la aproximativ 100 de metri, după care s-au prăbușit în gol. 


În urma impactului cu solul, Adrian Constandache și Andreea Nica au fost răniți grav, iar Daniel Floroiu a murit la locul accidentului. Tânăra a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a murit câteva ore mai târziu. Parașutistul constănțean a ajuns la Spitalul Floreasca, unde se află sub supraveghere. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Sănătate : E NEVOIE DE SÂNGE!
Pagina a fost generata in 0.3962 secunde