Alex Velea, audiat ca martor în cazul crimei de la petrecerea cu vedete. Victima, ucisă cu 20 de lovituri de macetă

393
Alex Velea, audiat ca martor în cazul crimei de la petrecerea cu vedete. Victima, ucisă cu 20 de lovituri de macetă - alex-velea-audiat-ca-martor-1707650652.jpg

Articole de la același autor

O crimă înfiorătoare a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în județul Dâmbovița. Un bărbat a fost ucis cu bestialitate, iar anchetatorii au stabilit că a fost lovit de peste 20 de ori cu o macetă. În apropierea locului unde a avut loc crima, zona Padina, avea loc o petrecere la care participau Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.


Cine este victima


Potrivit unor surse, citate de Antena 3CNN bărbatul a fost ucis în urma unei încăierări care a avut loc în timpul unei petreceri organizată la un hotel din zona Padina. Victima, patronul unei firme de pază din Tîrgoviște, s-ar fi certat cu trei bărbați pe tema dedicațiilor muzicale, iar aceștia l-au atacat cu maceta.


Cei trei sunt frați, au vârste de 19, 24 și 33 și fac parte dintr-o temută grupare interlopă din București. Crima s-ar fi produs în jurul orei 02:00.


Cei trei au fugit cu mașina imediat după ce l-au ucis pe patronul firmei de pază, fiind prinși la cabana ”Cuibul cu dor”, au transmis polițiștii. Ei se află în custodia Poliției.


Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, la hotelul unde a avut loc crima


La petrecerea care a avut loc la hotelul de patru stele din zona Padina participau mai mulți artiști, printre aceștia Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.


Alex Velea a fost audiat ca martor, duminică dimineața, fiindcă s-ar fi aflat în apropierea locului crimei, au declarat surse judiciare. Petrecerea ar fi avut loc la Hotel Belmont.


„Ancheta este în curs de desfășurare. Aseară a fost făcut un apel la 112 că în zona montană un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, a fost identificata victima, un bărbat de 41 de ani. Persoanele bănuite, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 19-32 de ani, se află acum în custodia poliției. Urmează să se stabilească participarea lor la conflict și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.


Se pare ca evenimentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procurorii de pe lângă Parchetul Dâmbovița”, a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7076 secunde