Amenzi de peste 43.000 lei, date de jandarmii constănțeni în luna ianuarie

127
Amenzi de peste 43.000 lei, date de jandarmii constănțeni în luna ianuarie - accidentrutierpestradasoveja-1391530872.jpg

Articole de la același autor

În luna ianuarie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu" Constanța (IJJ) au aplicat nu mai puțin de 175 amenzi contravenționale. Motivele rămân aceleași: încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în locurile publice, injurii, tulburarea liniștii publice, cerșetorie. Valoarea acestora s-a ridicat la 43.450 lei. De asemenea, alte 42 de persoane au fost sancționate cu avertisment scris. 
De altfel, în prima lună din an, efectivele IJJ au executat peste 500 de misiuni de ordine publică la nivelul județului, atât în patrule mixte cât și în patrule independente. Dintre acestea, 28 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor de protest, sportive și cultural-artistice și religioase, celelalte fiind misiuni de menținere a ordinii publice atât în mediul urban cât și rural.
Pe lângă acestea, au mai fost acțiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere (496) și acțiuni executate în cooperare cu alte instituții (Poliția, Primăria Medgidia, Primăria Ovidiu, organele silvice, executorii judecătorești), în număr de 20. "Toate aceste misiuni au avut ca obiectiv creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea și combaterea infracționalității", spun reprezentanții IJJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1189 secunde