Jandarmii constănțeni, aproape de oamenii ținuți captivi de zăpadă

126
Jandarmii constănțeni, aproape de oamenii ținuți captivi de zăpadă - jandarmiiconstanteniaproapedeoam-1391530993.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (IJJ) au participat la mai multe acțiuni în perioada în care a fost activ Comandamentului pentru Situații de Urgență la nivelul județului.
De exemplu, pe data de 30 ianuarie, un echipaj format din 7 jandarmi (doi ofițeri și cinci subofițeri) din cadrul subunității Medgidia a executat, la solicitarea primarului din municipiul Medgidia, un transport cu ajutoare, constând în alimente, la o fermă situată la o distanță de 3 km de localitate. Acesta a fost asigurat cu un transporter al Jandarmeriei. Au fost aprovizionate 31 persoane, dintre care 12 copii. 
De asemenea, și pe 31 ianuarie, un echipaj format din 20 de jandarmi (patru ofițeri și 16 subofițeri) din cadrul subunității mobile Constanța a participat la o acțiune de deszăpezire în localitatea Poiana. Solicitarea a venit din partea primarului orașului Ovidiu. Militarii au acționat împreună cu localnicii la deblocarea căilor de acces pe care nu s-a putut acționa cu utilaje, precum și a locuințelor persoanelor în vârstă și a celor bolnave. Au fost astfel deszăpezite 25 de case. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.605 secunde