Anchetă la Liceul cu Program Sportiv, după ce un elev a fost bătut în faţa şcolii

180
Anchetă la Liceul cu Program Sportiv, după ce un elev a fost bătut în faţa şcolii - anchetalalps-1632670179.jpg
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a demarat o anchetă la Liceul cu Program Sportiv Constanţa, după ce vineri, 24 septembrie, un elev a fost bătut de doi adolescenţi, în faţa şcolii.

„Luni, 27 septembrie, la prima oră, o echipă de inspectori școlari se va prezenta la unitatea de învăţământ în vederea verificării modului în care au fost respectate procedurile de intervenție în această situație. Am luat deja legătura cu directorul, care a transmis o notă de relaţie. Se face anchetă la nivelul unităţii de învăţământ, detaliile puse la dispoziţie ne vor indica ce măsuri suplimentare vor trebui luate”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, inspectorul şcolar general, prof. Sorin Mihai.

De asemenea, acesta a solicitat de urgență conducerii liceului derularea unor acțiuni de prevenire a actelor de bullying, în colaborare cu grupul de acțiune anti-bullying din instituția școlară și cu specialiștii din cadrul Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică Constanța.

„În paralel, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cât și al Inspectoratului Școlar Județean Constanța este în derulare analiza cazului, urmând ca în cel mai scurt timp să fie luate măsurile legale care se impun, în funcție de expertiza instituțională specifică”, a mai spus şeful ISJ Constanţa. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3206 secunde