ANCHETE ale POLIȚIEI la două licee din CONSTANȚA, la BACALAUREAT

873
5
ANCHETE ale POLIȚIEI la două licee din CONSTANȚA, la BACALAUREAT - deces13650646401372934642-1373022924.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, 5 iulie, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o sală de clasă a Liceului Teoretic "George Călinescu" a fost găsită o sumă de bani.




De asemenea, polițiștii din Mangalia au fost sesizați despre faptul că, într-o bancă a unei săli de clasă din cadrul Liceului Tehnologic "Ioan Bănescu" au fost găsite două copii xerox ale unor subiecte rezolvate. În ambele cauze, polițiștii au demarat anchete, trimițând echipe de cercetare la fața locului  pentru stabilirea cu exactitate a tuturor aspectelor sesizate, urmând a fi făcute propuneri legale în consecință. Astăzi s-a susținut proba la alegere a Bacalaureatului.




Comentează știrea

din constanta
5 iulie 2013
si alte licee?

si la alte licee? vezi ovidius, mircea, eminescu... de ce nu cere nimeni sa vada inregistrarile de pe camere? ce rost isi mai au acele camere daca oricum nu se uita nimeni ?

noni
5 iulie 2013
alba , neagra sau gri ?

Tot nu pot sa inteleg. Ai dat spaga, ti-ai facut treaba, apoi reclami ?! Trebuie sa fii prea prost! Dar cred ca reclama cei care nu au dat, ca sa-si exprime alte frustrari sau cei nemultumiti de ceea ce au primit pt spaga data. ALTFEL NU-MI EXPLIC !

cineva
6 iulie 2013
?

Daca nu dai spaga nu inseamna ca esti frustrat. Nu inseamna ca daca te enerveaza sistemul esti frustrat sau tocilar sau n ai o viata sociala. Inseamna doar ca vrei sa te descurci pe cont propriu, Pentru ca poti. Spaga e pentru cei slabi.

elev
6 iulie 2013
la alte licee

Crezi ca la Ovidius sau Mircea trebuie sa se dea spaga romaneasca pentru un examen? Eu cred ca acolo s-a invatat pe bune, chiar daca nu toti au 10 la toate materiile, nici nu ar fi posibil sau chiar dubios (a se citi bolnavicios).

Răspuns la: si alte licee?
Adăugat de : din constanta, 5 iulie 2013
si la alte licee? vezi ovidius, mircea, eminescu... de ce nu cere nimeni sa vada inregistrarile de pe camere? ce rost isi mai au acele camere daca...
GIM
7 iulie 2013
În locul lor aș face "ciocul mic", dacă tot nu ne-am schimbat...

http://comunicatpentruromani.blogspot.ro/2013/07/in-locul-lor-as-face-ciocul-mic-daca.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9527 secunde