ANI: Director din MApN, în conflict de interese penale și fals în declarații

82
ANI: Director din MApN, în conflict de interese penale și fals în declarații - 1362073989victorvoicu-1392739106.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese de natură penală și săvârșirea infracțiunii de fals în declarații în cazul lui Victor Voicu, director în cadrul Centrului de Cercetări Științifice Medico - Militare al Ministerului Apărării Naționale.


ANI spune că Voicu a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie penală, întrucât, "în perioada exercitării funcției de conducere, a semnat trei contracte de prestări servicii încheiate de Centrul de Cercetări Științifice Medico - Militare al Ministerului Apărării Naționale cu o societate comercială la care soția sa deține calitatea de acționar și funcția de cenzor, îndeplinind, astfel, acte prin care s-au realizat, direct, foloase materiale pentru soția sa. În baza celor trei contracte încheiate, societatea comercială a încasat suma totală de 52.960 lei".


De asemenea, întrucât acesta nu a menționat în declarațiile de interese contractele încheiate de Centrul de Cercetări Științifice Medico - Militare cu societatea comercială la care soția sa deține calitatea de acționar și funcția de cenzor, au rezultat și indicii temeinice privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Mai puțini polițiști corupți în 2013
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.4171 secunde