Ani grei de închisoare pentru fostul director al CJAS Constanța, Dragoș Poteleanu

211
Ani grei de închisoare pentru fostul director al CJAS Constanța, Dragoș Poteleanu - poteleanuinchisoare-1603896047.jpg

Articole de la același autor

Fostul director al Casei de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța, Dragoș Poteleanu, a ajuns la închisoare. Acesta a fost escortat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale la Penitenciarul Poarta Albă, unde urmează să execute pedeapsa la care a fost condamnat.

Anchetatorii DNA au întocmit un dosar pe numele lui Dragoș Poteleanu, de 49 de ani, acuzându-l că în perioada 2012 – 2015, în timp ce era director general al CJAS Constanța, a pretins și primit de la reprezentanții unor entități medicale private un total de peste 100.000 de euro și 24.000 de lei, dar și servicii medicale pentru sine și rudele apropiate, în valoare de 3.000 de euro. În schimbul banilor și foloaselor necuvenite, inculpatul majora plafonul de decontare a serviciilor medicale prestate de unitățile respective.

Magistrații Curții de Apel au decis condamnarea bărbatului la șase ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Totodată, judecătorii au dispus confiscarea a 25.000 de euro. Decizia este definitivă, drept pentru care, marți, 27 octombrie, polițiștii l-au dus la închisoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4251 secunde