Dragoș Poteleanu, demis de la conducerea CJAS Constanța. Cine preia funcția instituției

479
1
Dragoș Poteleanu, demis de la conducerea CJAS Constanța. Cine preia funcția instituției - cnas4-1443785973.jpg
Potrivit CJAS Constanța, prin ordin al Președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, contractul de management încheiat între CNAS și Dragoș Poteleanu, pentru exercitarea funcției de Președinte - Director general al CAS Constanța,  încetează ca urmare a modificării cu peste 50% a indicatorilor de performanță care au stat la baza încheierii contractului de management. 


Tot prin ordin al Președintelui CNAS, a fost numită să exercite cu delegare mandatul de Președinte – Director general al CAS Constanța, Oana Irina Ioniță. 
Comentează știrea

Cosmin
2 octombrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: cosminstoica2015@yahoo.com Cerinte: - cunostinte despre utilizarea Internetului - cunostinte despre Word si Excel - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou - posibilitatea de a lucra minim 3 ore pe zi Important: Pentru informatii suplimentare trimiteti "info" la: cosminstoica2015@yahoo.com Oferte: -oferim instruire gratuita -contract -scrisoare de recomandare pentru persoanele interesate de aceasta -posibilitatea de a lucra de acasa

Pagina a fost generata in 0.2267 secunde