Astăzi este Ziua Internațională a Vârstnicilor

279
2
Astăzi este Ziua Internațională  a Vârstnicilor - old-1443628895.jpg

Articole de la același autor

Județul Constanța are 141.933 de pensionari. Potrivit datelor făcute publice de Direcția Județeană de Statistică, pensia medie a vârstnicilor constănțeni este de 915 lei pe lună.

În fiecare an, pe data de 1 octombrie, la inițiativa Organizației Națiunilor Unite, în întreaga lume se celebrează Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Cu această ocazie se omagiază contribuția pe care persoanele de vârsta a treia au adus-o în societate și este aproape imposibil de imaginat progresul unei țări fără a se lua în considerare proporția și nevoile acestora precum și rolul pe care vârstnicii îl joacă în familiile și comunitățile în care trăiesc.

Cu acest prilej, pentru a aduce un zâmbet pe chipul pensionarilor, colectivul Serviciului Comunicare și Relații Publice îi va întâmpina la ghișee cu dulciuri, ca o recunoaștere a prețuirii și recunoștinței pentru munca depusă pe parcursul întregii vieți. "Dorim, astfel, să transmitem sentimentul de prețuire și asigurarea că suntem și vom fi mereu alături de dumnealor", a declarat Cristina Samoilă, directorul executiv al Casei Județene de Pensii Constanța.

La rândul lor, reprezentanții Uniunii Județe-ne a Pensionarilor le urează tuturor vârstnicilor multă sănătate și viață liniștită. 

Comentează știrea

Doina Balasa
1 octombrie 2015
Si pentru tine !

Punctul de plecare al oricarei reusite este dorinta- Napoleon Hill ! Aceasta oferta de lucru la domiciliu este pentru toti! Sigur ar trebui sa te intereseze si pe tine ! Ce poate fi mai simplu decat sa castigi bani , fara stres, fara sefi, fara obligatii? Noi te ajutam sa reusesti! Iti oferim instruire gratuita, de cea mai buna calitate! Cerinte: calculator,conexiune la internet, circa doua ore zilnic dedicate desfasurarii activitatii! Trebuie doar sa te hotarasti ,sa incepi chiar de acum! Trimite un mesaj , cu textul: Vreau Detalii , la adresa de email: [email protected] Sa nu cumva să spui: Uite ce-i, sunt prea batran ca sa ma mai schimb. Si nu mai folosi cuvantul "niciodată", decat in expresia "nu se stie niciodata" - mai ales ca, intr-adevar, nu se stie niciodata ce poti realiza pană nu incerci- Colin Turner!

Miron
1 octombrie 2015
Limpede

Varstnicii nostri de azi sunt batjocoriti grav,chiar de cei care la randul lor vor fi batjocoriti de mai tinereii ce invata temeinic cum s-o faca. Tineretul batjocorit de azi,adica acei tineri valorosi ,de calitate umana deosebita,vor fi respectati cand vor deveni varstnici in tarile de adoptie.In rest,numai bine ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2887 secunde