Aproximativ 23.000 de angajaţi ai MAI - mobilizaţi pe timpul minivacanţei prilejuite de Ziua Unirii Principatelor

297
Aproximativ 23.000 de angajaţi ai MAI - mobilizaţi pe timpul minivacanţei prilejuite de Ziua Unirii Principatelor - 78708-1674212183.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 23.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi lucrători de la alte structuri vor fi mobilizaţi, la nivel naţional, pentru protejarea cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor grave pe timpul minivacanţei prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

"La nivel MAI au fost dispuse o serie de măsuri pentru protejarea cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor grave pe timpul minivacanţei prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române. Conducerea ministerului a dispus ca începând de astăzi (vineri - n.r.) să fie asigurată o prezenţă sporită a efectivelor în stradă, pentru a descuraja comiterea de fapte nelegale şi pentru a asigura intervenţia rapidă în cazul unor situaţii de risc pentru cetăţeni, precum şi fluenţa traficului rutier. Aproximativ 23.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi lucrători de la alte structuri vor fi mobilizaţi, la nivel naţional, în următoarele zile", a declarat Monica Dajbog la sediul Ministerului Afacerilor Interne.


Potrivit acesteia, în această minivacanţă vor avea loc peste 130 de manifestări la care vor participa aproximativ 90.000 de persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6621 secunde