Handbaliştii de la CSM Constanţa, amical de lux cu CSA Steaua Bucureşti

160
Handbaliştii de la CSM Constanţa, amical de lux cu CSA Steaua Bucureşti - 1-1674211254.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la CSM Constanţa şi-au reluat antrenamentele şi se pregătesc pentru primele meciuri amicale de dinaintea reluării Ligii Naţionale.

Cea dintâi partidă de verificare de anul acesta este programată chiar sâmbătă, 21 ianuarie, la Sala Sporturilor, unde, începând cu ora 15.30, jucătorii antrenaţi de George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu îşi vor testa forţele în compania celor de la CSA Steaua Bucureşti. Un amical de lux între două echipe care au drept obiectiv clasarea pe podium: CSM Constanţa ocupă locul doi în clasament, cu 35 de puncte, după un tur de campionat solid, în timp ce Steaua este pe cinci, cu 28 de puncte.

În această perioadă de reacomodare la efort şi pregătire tactică, antrenorii CSM-ului îi au la dispoziţie inclusiv pe internaţionalii reveniţi de la loturile naţionale, dar şi pe doi dintre jucătorii importanţi - Ionuţ Nistor şi Alexandru Andrei - care au lipsit în ultimele luni, din cauza unor accidentări.

Liga Naţională de handbal masculin se va relua în data de 4 februarie, când CSM Constanţa va juca, în deplasare, cu CSM Oradea. Suspendat după incidentele de la Focşani, George Buricea nu va putea sta pe banca tehnică.

XXX

Comisia Centrală de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Handbal a decis să amâne până în data de 24 ianuarie decizia în cazul litigiului dintre antrenorul constănţean Ion Crăciun şi clubul CSM Corona Braşov.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2624 secunde