Handbal / 2.000 de lei amendă pentru Gheorghe Tadici, după ce şi-a insultat propriile jucătoare

103
Handbal / 2.000 de lei amendă pentru Gheorghe Tadici, după ce şi-a insultat propriile jucătoare - 1-1673438675.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul echipei feminine de handbal HC Zalău, Gheorghe Tadici, a primit o amendă de 2.000 de lei din partea Comisiei de disciplină a Federaţiei Române de Handbal, pentru jignirile şi insultele aduse propriilor jucătoare, în timpul partidei disputate în luna decembrie, pe teren propriu, cu SCM Râmnicu Vâlcea.

„În legătură cu sesizarea secretarului general al FRH, referitoare la incidentul produs, cu ocazia jocului de LN - feminin, din data de 22.12.2022, de la Zalău, dintre echipele HC Zalău şi SCM Râmnicu Vâlcea, de către antrenorul echipei HC Zalău, d-l Gheorghe Tadici, Comisia hotărăşte: sancţionarea antrenorului echipei HC Zalău, d-l Tadici Gheorghe, cu penalitate pecuniară, în cuantum de 2.000 (două mii) lei, termen de achitare 9 februarie 2023, pentru jigniri şi insulte aduse propriilor jucătoare, conform art. 43.2 lit.a) pct. 1 din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competiţional 2022-2023”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal.

În cadrul aceleiaşi reuniuni a Comisiei de disciplină, după ce au fost analizate incidentele de la partida dintre echipele CS Gloria Bistriţa-Năsăud şi CS Rapid Bucureşti, din Liga Naţională feminină, s-a decis sancţionarea sancționarea oficialului Horaţiu Paşca, de la CS Gloria Bistriţa-Năsăud, cu avertisment, pentru comportare nesportivă față de arbitrii jocului, şi sancționarea oficialului Alexandru Ghiuzan, de la CS Gloria Bistriţa-Năsăud, cu penalitate pecuniară în cuantum de 500 (cinci sute) lei, termen de achitare 09.02.2023, pentru insulte, jigniri față de oficialii jocului.

Foto: Facebook / HC Zalău 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5715 secunde