Arestat, după ce și-a amenințat prietena cu moartea în repetate rânduri

279
Arestat, după ce și-a amenințat prietena cu moartea în repetate rânduri - viseudesus33tonedecerealeaufostc-1359042634.jpg

Un bărbat de 32 de ani din județul Covasna a fost reținut, fiind acuzat că a amenințat-o în repetate rânduri pe fosta sa prietenă, iar miercuri a lovit-o peste față, după ce a așteptat ca aceasta să iasă de la locul de muncă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Covasna, Iulia Grigoraș, o tânără în vârstă de 25 de ani a sesizat Poliția Sfântu Gheorghe că a fost lovită cu palma peste față de către un bărbat de 32 ani, care a așteptat-o la locul de muncă.
Polițiștii au stabilit că agresorul a amenințat-o pe tânără cu moartea în mod repetat, în luna noiembrie a anului trecut, atât personal, cât și prin mesaje trimise pe telefon, iar în 22 noiembrie a și agresat-o fizic pe stradă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Covasna, cei doi au avut o relație, însă la un moment dat tânăra a decis să se desparte de bărbat. Având în vedere faptele comise, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrătorii Biroului Investigații Criminale pentru lovire sau alte violențe și amenințare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4632 secunde