Patru bărbați au fost arestați după ce au tâlhărit un cetățean danez

969
Patru bărbați au fost arestați după ce au tâlhărit un cetățean danez - arest-1357466011.jpg

Patru bărbați au fost arestați după ce ar fi tâlhărit un cetățean danez într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, de la care au luat un inel din platină cu diamante și un ceas de colecție, un alt suspect fiind căutat de polițiști, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă, transmite Mediafax.


Polițiștii bucureșteni au identificat și reținut sâmbătă, la mai puțin de 36 de ore de la comiterea faptei, patru bărbați suspectați de săvârșirea unei tâlhării asupra unui cetățean străin, prin declinarea în fals a calității de polițiști, se arată într-un comunicat de presă de duminică al Poliției Capitalei.


Din cercetările făcute de judiciariștii bucureșteni a rezultat că, în dimineața zilei de 30 decembrie 2012, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 43 de ani, ar fi stabilit să fure de la un cetățean străin un inel din platină cu diamante și un ceas de colecție.
"Pentru a putea pune în aplicare hotărârea luată, trei dintre suspecți, care de altfel îl cunoșteau pe cetățeanul străin, ar fi hotărât să-l invite pe acesta la domiciliul unuia dintre ei, pentru a consuma alcool și droguri. Ceilalți doi urmau să folosească acest prilej pentru ca, prin amenințări și violență, să-l deposedeze pe străin de bunurile sale", a precizat Poliția Capitalei.


Astfel, suspecții s-au întâlnit cu cetățeanul danez joi, 3 ianuarie, ocazie cu care i-au propus să consume droguri și băuturi alcoolice la domiciliul unuia dintre ei. Acesta s-ar fi arătat dispus să facă acest lucru, ba mai mult, le-ar fi înmânat un telefon mobil pe care suspecții să-l vândă, iar cu banii obținuți să cumpere stupefiante.


Continuând verificările în această cauză, judiciariștii au mai stabilit că doi dintre suspecți ar fi plecat de la apartamentul în care avea loc întâlnirea și ar fi revenit după o jumătate de oră având asupra lor substanțele stupefiante, despre care ar afirmat că le-ar obținut în schimbul telefonului mobil.


Citește AICI articolul integral...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Cristian Cioacă rămâne în arest
Pagina a fost generata in 0.6616 secunde