DECLARAȚII ȘOCANTE. Primarul arestat, Nicolae Matei, li se adresează năvodărenilor

1881
14
DECLARAȚII ȘOCANTE. Primarul arestat, Nicolae Matei, li se adresează năvodărenilor - navodarimateicolindatori13284544-1356510703.jpg
Primarul Nicolae Matei, aflat în prezent în arest preventiv sub acuzația de dare de mită, le-a transmis locuitorilor din Năvodari urări cu ocazia Sărbătorilor, totodată ținând să descrie câteva aspecte din viața pe care o duce în spatele gratiilor și despre așa-zisul "grup de interese" ce urmărește condamnarea sa pentru a prelua orașul Năvodari.

"Chiar dacă sunt după gratii, încarcerat de o bună bucată de timp, gândul meu bun, zi și noapte, este la orașul nostru și la fiecare dintre dumneavoastră și la ce trebuie făcut în Năvodari", spune Matei, după care detaliază condițiile insalubre din celula de arest și subliniază umilința la care a fost supus de către autorități și că a fost obligat să stea încătușat alături de presupusul criminal de la Băneasa. "Am fost ținut în aceeași boxă și legat de mâini cu acel criminal care a violat și a omorât o prostituată în pădurea Floreasca dându-i cu ciocanul în cap", scrie primarul din Năvodari.

Edilul vorbește despre șobolanii ieșiți la suprafață din prin vasul de "wc-ul turcesc" al celulei, despre frigul din celul, dar mai ales despre afacerile pe care le pun la cale cei care, după cum îi descrie Matei Nicolae, "grupul de interese care vrea să pună mâna pe orașul Năvodari". Citiți AICI declarația integrală a primarului.

Reamintim că Magistrații Tribunalului București au decis pe 15 noiembrie arestarea preventivă pentru 29 de zile a primarului orașului Năvodari, acesta fiind acuzat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție de dare de mită. Potrivit procurorilor DNA, în perioada iunie-octombrie 2012, Nicolae Matei i-ar fi solicitat unui ofițer de poliție judiciară cu funcție de conducere (denunțător în cauză) să-i ofere protecție în anchetele penale care-l vizau și să intervină în aceste anchete pe care primarul le considera abuzive, nejustificate și motivate politic. În schimb, la 18 octombrie 2012, edilul i-ar fi promis ofițerului de poliție două loturi de teren situate în Năvodari, cu o valoare de piață de 46.160 de euro, pe care i le-ar fi dat la 25 octombrie 2012.


Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
MM
24 decembrie 2012
Gunoiul ajunge acolo unde-i locul

Aceasta scursura a ajuns insfarsit acolo unde-i locul.A furat destul orasul,a mituit destul oameni peste tot sa-i ascunda cele 30 de dosare penale.Sper ca se vor recupera banii inapoi furati de acest gunoi de om. Daca se credea nevinovat de ce s-a dus sa mituiasca politisti?Simplu,pentru ca se stie vinovat..stie ca a furat terenuri,stie ca a falsificat acte.

cetatenii
25 decembrie 2012
libertate

bai oameni buni !omulasta e un talhar?a dat in cap ? a omorat? pai dac anu lasat i ldom'le liber ca facut atata bine ./.chiar asa in tara asta hotii care u furat fabrici intregi sint liberi , care au subminat economia nationala sint li9beri , parlamnetari penali sint liberi , si UN PRIMAR CARE A FACU TCEVA BUN IN ROMANIA ESTE inchis FARA SA FIE JUDECATA>?imi este rusine de aceasta tara!

MRANAR SPRINJINA PRIMARUL MATEI
25 decembrie 2012
LIBERTATE ACUM

bai oameni buni !omulasta e un talhar?a dat in cap ? a omorat? pai daca nu lasati- ldom'le liber !ca facut atata bine ./.chiar asa in tara asta hotii care au furat fabrici intregi sint liberi , care au subminat economia nationala sint liberi , parlamentari penali sint liberi , si UN PRIMAR CARE A FACUT CEVA BUN IN ROMANIA ESTE inchis FARA SA FIE JUDECATA>?imi este rusine de aceasta tara!

Moromete
26 decembrie 2012
Infractorul Matei

La puscarie cu infractorul asta. Nu va mai ambalati, Matei va face puscarie. Sursa foarte sigura.

radu b
26 decembrie 2012
Daca nu e PDL-ist nu are protectie :)

A-ti vazut voi un PDL-ist anchetat de DNA care sa fie inchis ??? Dati-mi un nume !!! Toti care sunt PDL au protectie garantata anti-DNA atata vreme cat un singur om conduce DNA, CSM si Parchetul din Romania !!! Ghici ghicitoarea mea :))

Răspuns la: LIBERTATE ACUM
Adăugat de : MRANAR SPRINJINA PRIMARUL MATEI, 25 decembrie 2012
bai oameni buni !omulasta e un talhar?a dat in cap ? a omorat? pai daca nu lasati- ldom'le liber !ca facut atata bine ./.chiar asa in tara asta...
CICI
26 decembrie 2012
raspuns

infractor si prost pe deasupra esti tu mai cap sec!

Răspuns la: Infractorul Matei
Adăugat de : Moromete, 26 decembrie 2012
La puscarie cu infractorul asta. Nu va mai ambalati, Matei va face puscarie. Sursa foarte sigura.
Veronica Paslaru
26 decembrie 2012
Infractorul matei la puscarie pe viata

Socant este ca acest interlop a ajuns dupa gratii dupa atata timp.A furat tabara,a incercat sa-si musamalizeze cele 30 de dosare penale,a creat un grup infractional in primarie.Mizeria asta trebuie sa stea la puscarie toata viata si sa ne dea toti banii furati din bugetul local inapoi...numai asa o sa se faca dreptate.

un alegator
26 decembrie 2012
RUSINE

De ce s-a îmbolnăvit denunțătorul a doua zi după arestare.? Unde e denunțătorul acum ? Cui folosește arestarea lui Matei ? Pe cine încurca el dacă era liber și făcea lucruri bune în Năvodari ?

costel
26 decembrie 2012
matei liber

Mai oameni buni ...decat sa faca puscarie Matei ..mai bine ar fii sa adune DIICOT-ul toti pestii si traficantii de droguri din Navodari....40 % din populatie sunt pesti si traficanti !!! Atentie la copii vostri !!! Nu fac parte dintr-un partid ca sa tin cu primarul...dar chiar a facut omul asta cum a facut in Constanta si domnul Mazare !

un cunoscator
27 decembrie 2012
rusine

toată lumea vede câte lucruri bune a făcut Matei in Năvodari. Pe cine a deranjat atât de mult că poate sa il țină la bulău fără sa îl judece. Pe ce lume traim

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3611 secunde