Cristian Cioacă rămâne în arest

448
Cristian Cioacă rămâne în arest - cioca-1356708448.jpg
Polițistul Cristian Cioacă va fi cercetat în continuare în stare de arest, după ce Tribunalul București a respins astăzi cererea acestuia de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a interzicerii de a părăsi țara.
Decizia Tribunalului București este definitivă.

Magistrații Tribunalului Argeș au amânat, vineri, pentru 11 ianuarie, judecarea cererii surorii polițistului Cristian Cioacă privind încredințarea copilului acestuia, după ce instanța a cerut o anchetă socială și la părinții Elodiei Ghinescu, care au cerut și ei ca băiețelul să le fie încredințat.

Magistrații Tribunalului Argeș au constatat că reprezentanții Direcției de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Argeș au finalizat ancheta socială la locuința surorii polițistului Cristian Cioacă, concluziile fiind favorabile rămânerii băiețelului la aceasta.

În condițiile în care și Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a cerut ca băiețelul Patrick, în vârstă de 8 ani, să îi fie încredințat, instanța a solicitat o anchetă socială și la locuința acesteia, din Râșnov, verificările urmând să fie făcute de Direcția de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Brașov.

Cristian Cioacă se află în arestul Poliției Capitalei după ce în 28 noiembrie a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru omor deosebit de grav, conform unei decizii a Curții de Apel București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4881 secunde