Articole vestimentare, în valoare de peste 20.000 lei, ridicate în vederea cercetărilor de la P.T.F. Vama Veche

864
Articole vestimentare, în valoare de peste 20.000 lei, ridicate în vederea cercetărilor de la P.T.F. Vama Veche - whatsapp-image-20230801-at-12120-1690883053.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, articole vestimentare în valoare de peste 20.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 31.07.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele deținute un cetățean român, mai multe articole de îmbrăcăminte, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză a precizat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.
Produsele, în valoare de aproximativ 20.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde