Beți și drogați la volan pe drumurile din Constanța. Polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare de 8.000 lei

165
Beți și drogați la volan pe drumurile din Constanța. Polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare de 8.000 lei - politie-taiat-1685885163.jpg

Articole de la același autor

La data de 3 spre 4 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Direcției Rutiere și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română, au desfășurat o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.


Acțiunea s-a derulat în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, având ca scop depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.


În urma activiăților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 8.000 de lei.


Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere pentru consum de alcool la volan.


De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.


Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Exemple:


La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 23.05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 23.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Portiței, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 00.55, polițiști din cadrul Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.


Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.


În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3791 secunde