Numirea comisarului șef Marin Dincă în funcția de adjunct la IPJ Constanța, așteptată de o lună!

492

Articole de la același autor

Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Constanța funcționează, în continuare, cu o singură funcție de adjunct ocupată, și aceea prin împuternicire! Situația este surprinzătoare, în condițiile în care a trecut deja aproape o lună de când a fost susținut și câștigat concursul pentru ocuparea funcției de adjunct pe linie de ordine publică. Se pare însă că șefii de la Inspectoratul General al Poliției Române nu se grăbesc să transmită actul administrativ de numire în funcție a comisarului șef Marin Dincă, cel care a câștigat concursul.

Pe de altă parte, comisarului șef Nicolae Simion i-a fost prelungită împuternicirea în funcția de adjunct pe linie de investigații criminale, până la 1 august 2023, dată la care se împlinește termenul de un an în care poate ocupa respectivul fotoliu prin împuternicire. Reamintim că și acesta a concurat pentru funcția pe care o ocupă, dar a pierdut cursa cu câteva zecimi sub nota 7.

Reamintim că Marin Dincă a obținut nota 7,25 la concursul ce s-a desfășurat pe 20 aprilie, la București. De-a lungul carierei sale, comisarul șef Marin Dincă a activat în cadrul IPJ Constanța, ca ofițer operativ la rutieră, ulterior în cadru Școlii de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră Constanța, inițial ca și consilier juridic, apoi șef catedră pregătire juridică, limbi străine și științe socio-umane și director adjunct al structurii. În 2011, ofițerul a fost adjunct al Inspectoratului Poliției de Frontieră Brăila și desemnat șef al structurii respective, pentru ca ulterior să ocupe funcția de director adjunct la Garda de Coastă. În 2013, Marin Dincă s-a reîntors în structurile IPJ Constanța, inițial ofițer în cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, apoi a fost timp de trei ani în Poliția Stațiunii Eforie. Din 2016 până în 2020 a condus Poliția Stațiunii Neptun, iar timp de șase luni, în 2020, a fost împuternicit adjunct al IPJ Constanța. Ulterior, a preluat conducerea Poliției municipiului Mangalia, unde a coordonat activitatea polițiștilor până în prezent. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6438 secunde