Atac cibernetic la Camera Deputaților! Hackerii au sustras date personale ale parlamentarilor

158
Atac cibernetic la Camera Deputaților! Hackerii au sustras date personale ale parlamentarilor - cameradeputatilor770x540-1706617557.jpg

Articole de la același autor

Hackerii au spart baza de date de la Camera Deputaților, relatează Digi24. Au fost furate date personale, inclusiv ale premierului Marcel Ciolacu. Printre documentele extrase sunt acte de identitate și analize medicale.


Hackerii au furat din baza de date a Camerei Deputaților documente și analize medicale, printre care și datele premierului Marcel Ciolacu, relatează Digi24.

Secretariatul General al Camerei Deputaților a admis într-un răspuns pentru „Adevărul” existența unei breșe de securitate, dar a negat că ar exista și o solicitare de răscumpărare. 


„A avut loc, într-adevăr, o breşă de securitate. În acest moment, nu avem nicio solicitare de răscumpărare a datelor. Ca urmare a acestei situaţii, Departamentul specializat din Camera Deputaţilor redactează o plângere la DIICOT”, a transmis Secretariatul General al Camerei Deputaţilor. Secretariatul Gdeneral al Camerei Deputaților a mai precizat faptul că „majoritatea datelor la care se face referire sunt date prezentate pe site sau care pot fi făcute publice ca urmare a unei solicitări pe Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la date de interes public”. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.718 secunde