Atenție, șoferi: luați anvelope de iarnă, nu „all season”!

3902
2
Atenție, șoferi: luați anvelope de iarnă, nu „all season”! - anvelope-1633875328.jpg

Articole de la același autor

Apariția sezonului rece și, odată cu acesta, a temperaturilor ce favorizează înghețarea carosabilului ori ivirea poleiului și a zăpezii reprezintă pentru posesorii de permise auto demararea procesului de înlocuire a anvelopelor de vară, cu unele mai potrivite vremii – anvelopele de iarnă. Deși, în primă instanță, procedura pare una simplă, ce nu consumă mult timp, totuși ar trebui să te gândești de două ori înainte de a amâna schimbarea anvelopelor până în ultimul moment. Înlocuirea acestora necesită, în primă fază, o bună informare asupra legislației în vigoare, astfel încât alegerea să fie una corectă și sigură. Potrivit InfoCons, anvelopele de tipul all-seasons nu sunt o variantă fiabilă, întrucât acestea nu sunt asimilate anvelopelor de iarnă, conform Registrului Auto Român.

„Denumirea de anvelopă all-season este o denumire comercială care nu defineşte cu exactitate tipul de anvelopă omologată pe timp de iarnă conform Ordonanţei OG nr. 5 /2011”, au arătat reprezentanții Registrului Auto Român.



Comentează știrea

Popa Ion fan cuget liger psd
11 octombrie 2021
anvelope

Articol total eronat. Lipsa de informatie, incompetenta sau inducere in eroare intentionata. Info corecte direct pe site RAR.

Nume
12 octombrie 2021
Articol eronat

Aveti aici toate informatiile: https://www.rarom.ro/?p=11930

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.513 secunde