Au început raziile de week-end ale polițiștilor de la Rutieră!

635
4
În week-end-ul trecut, polițiștii de la Rutieră au desfășurat o razie de amploare la nivelul județului Constanța, cu efective mărite de oameni ai legii, care s-a soldat cu aplicarea a 37 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere, Cristina Vasile, polițiștii au constatat opt infracțiuni, dintre care cinci au fost pentru alcool, una pentru conducere fără permis, iar două pentru conducerea unor autoturisme deși șoferii aveau permisele suspendate.
Oamenii legii spun că au reținut 24 de permise, 22 pentru alcool, iar două pentru pătrundere în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.
Printre șoferii care au fost prinși pe picior greșit s-a aflat și o femeie, respectiv Leontina B., de 37 de ani, din Constanța. Ea a fost prinsă în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferița s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Rareș T., de 26 de ani, din Remus Opreanu, a fost prins și el pe picior greșit, respectiv conducând o mașină deși avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt tânăr, Alexandru B., de 27 de ani, din Constanța, s-a ales și el cu dosar penal pentru că a fost depistat la volan având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, polițiștii de la Biroul Rutier Municipal Constanța îl cercetează, în stare de libertate, pe Florin P., de 19 ani, din Cumpăna, care a fost prins conducând un autoturism deși nu poseda permis. Ștefan O., de 36 de ani, din Cumpăna, a fost și el prins de Secția 1 Poliție Rurală în timp ce se afla la volanul unui autoturism deși acest drept îi fusese suspendat. Dănuț S., de 36 de ani, din localitatea 2 Mai, a fost luat în colimator de polițiștii Secției 3 Rurală, pentru că șofa deși nu avea permis.

Astfel de razii ale Poliției Rutiere de la Constanța vor fi din ce în ce mai frecvente în perioada următoare, mai ales că, de la o săptămână la alta, numărul turiștilor ce vin la malul mării va fi din ce în ce mai mare, iar traficul din ce în ce mai aglomerat.
Polițiștii de la Rutieră sfătuiesc șoferii să respecte cu strictețe regulile de circulație și să nu se urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice. Riscurile producerii unor evenimente rutiere nedorite sunt cu atât mai mari în astfel de situații și le-ar putea aduce dosare penale, iar în cazul celor care vin în vacanță la mare acest lucru este, cu atât mai mult, de nedorit.

Comentează știrea

Mardare
14 mai 2012
Pentru Crina de ieri si toti cretinii din PDL

asa si? Radu Mazare este intradevar infectat de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor Constantinescu, insa totul este tinut evident sub tacere, in mare din motive politice. Oricum asemenea lucruri nu se dau public, cu una cu alta. Uitati-va la fata lui de aproape si la structura epidermei. Este primul lucru dupa care poti sa iti dai seama de starea agravata in care se afla Radu. Pielea sa este scorojita, edilul folosind machiaj si fond de ten pentru a-si cosmetiza semnele de deteriorare fizica, din ce in ce mai vizibile. De asemenea, boala ii determina o slabire continua a organismului si o pierdere in greutate accentuata. Uitati-va la picioarele sale, vor ajunge treptat piele si os. Iar asta nu e de ras. Omul trebuie sa se tina de sport si sa aiba o nutritie extrem de echilibrata. Acum cativa ani de zile, aparusera zvonuri in media ca Mazare ar fi fost in Brazilia sa-si schimbe ficatul. S-a facut o gramada de zarva mizerabila si galceava propagandista, insa nimic nu a fost clarificat. Acum insa s-a aflat ca el de fapt fusese atunci la clinica din Sao Paulo, unde i-a fost detectata maladia si unde se deplaseaza periodic pentru control. Asta ca sa nu mai vorbeasca lumea despre faptul ca ar avea afaceri ilegale si hoteluri de lux in Brazilia. De asemenea, in Madagascar exista o clinica vestita izolata de mass-media, subventionata de rusi si chinezi, pentru research-ul evolutiei si tratamentul bolii. Mazare a devenit astfel interesat de institutie, unde isi face tratamente si proceduri pentru incetinirea procesului. Asadar, sa nu mai fim rai totusi. Omul chiar se lupta cu viata. El nu merge acolo in vacante sau pentru distractie, ci pentru tratament. Iar ca primar a fost bun, chiar daca nu i-au iesit toate cele planificate si in pofida faptului ca este criticat non-stop. Fiti sinceri cu voi si uitati-va la oras si cate s-au facut in mandatul sau. Care alt primar a mai ajutat batranii ca el? Hai sa incercam sa nu mai judecam omul cu una cu doua, caci fiecare este cu necazurile sale in viata. Iar boala sa nu este motiv de gluma.

Pietonul fara trotuare
14 mai 2012
Betivii si betivele la volan

Propun ca acestor iresponsabili care omoara oameni nevinovati sa li se interzica dreptul de a mai conduce pe drumurile publice la fel ca in tarile civilizate unde si masina se confisca.Numai asa vom scapa de acesti nemernici !

rzvan
14 mai 2012
ne pasa de constanta

chiar crede cineva ca ne pasa de mazare si de problemele lui personale? sunt de acord cu ,,Betivii si betivele la volan"-stai nene acasa daca esti incompetent si nu iti pasa de cei care isi pun bazele in tine! Vota-ti Gigi Chiru!

Adevar
14 mai 2012
Cand coruptii se dau de gol

pe cand ne sunt violate fetele si jegmaniti batranii, altii dorm prin intersectii, beti la volan. Domnule Constantinescu, aveti idee cat rau i-ati facut domnului Mazare cand l-ati dat de gol ca e bolnav de sida?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Mai 2012
Stire din Eveniment : Capcana de pietoni din CET
Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Bocitoarele din Poliția Rutieră
Pagina a fost generata in 0.8034 secunde