Au vrut să se distreze pe litoral, de 1 Mai, dar au fost tâlhăriți

114
Au vrut să se distreze pe litoral, de 1 Mai, dar au fost tâlhăriți - xtalhariilitoral1-1651487175.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au fost sesizați, duminică, 1 mai, de comiterea mai multor fapte infracționale, care au avut loc în localitatea Vama Veche și în stațiunea Mamaia. În scurt timp după sesizări, suspecții au fost depistați.

În jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Albatros din localitatea Vama Veche, doi tineri i-au sustras, prin violență, suma de 200 de lei. Polițiștii au desfășurat activități de căutare, iar în scurt timp, cei doi bărbați au fost identificați, pe strada Pescăruș din localitate. În urma administrării probatoriului în cauză, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla în autobuz, în dreptul unei unități de cazare din stațiunea Mamaia, i-a fost smuls, prin violență, telefonul de către un tânăr. Deplasați la fața locului, polițiștii au desfășurat activități de căutare, iar în scurt timp aceștia au identificat un bărbat, de 18 ani, bănuit de comiterea faptei. Tânărul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3911 secunde