Reținuți pentru comiterea mai multor fapte de tâlhărie calificată și furt calificat

203
Reținuți pentru comiterea mai multor fapte de tâlhărie calificată și furt calificat - minori-1639151113.jpg

Articole de la același autor

Urmare a cercetărilor în mai multe dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au efectuat 2 percheziții domiciliare, în Constanța și Năvodari, la locuințele unor tineri, cu vârste cuprinse între 11 și 21 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut, în sarcina acestora, 6 infracțiuni tâlhărie calificată și alte 4 de furt calificat, fapte comise în perioada 20 septembrie - 2 noiembrie 2021.

Patru tineri (dintre care doi, de 15, respectiv 17 ani, aflați sub măsura privativă de libertate a arestării la domiciliu, în alte cauze) au fost reţinuţi pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propuneri corespunzătoare. Totodată, tânărul, de 21 de ani, este arestat preventiv în altă cauză.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1, Poliției orașului Năvodari și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2524 secunde