Autorii a zeci de furturi din locuințe condamnați de Judecătoria Constanța

373
Autorii a zeci de furturi din locuințe condamnați de Judecătoria Constanța - patruhotideapartamentedincapital-1346873817.jpg

Mai mulți indivizi cunoscuți că dădeau spargeri în județele Constanța, Călărași și Mamaia Sat au fost condamnați, ieri, de magistrații de la Judecătoria Constanța la ani grei de închisoare.

Asan Sali, zis "Piticu", de 21 de ani, Levent Velixar, zis "Levi", de 28 de ani, Erol Velixar, de 34 de ani, acuzați de furt calificat, au fost condamnați la cinci, patru, respectiv patru ani de închisoare cu executare, pe când Iașar Regep judecat pentru favorizarea infractorului, la un an de închisoare. Sentința nu este încă definitivă.
Potrivit rechizitoriului, în luna mai 2012, primii trei sunt autorii a zeci de furturi din locuințe. Modul lor de operare era următorul: forțau ușile de acces în imobile sau ferestrele acestora, pătrundeau înauntru, de unde furau numai lucruri de valoare.
Regep, cel de-al patrulea complice, a intrat în "afacere" la data de 19 mai, când a fost și ultima lovitură dată de hoți. Ei au fost fugăriți atunci de vecinii uneia dintre părțile vătămate. Ulterior, în urma perchezițiilor efectuate la locuințele suspecților au fost recuperate o parte din bunurile furate de la casele pe care aceștia le-au prăduit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Ce se mai fură în Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.2756 secunde