Autorul crimei din Piața Chiliei, încarcerat

383

Articole de la același autor

După ore întregi de audieri, anchetatorii constănțeni l-au găsit pe autorul crimei din Piața Chiliei. Este vorba despre Robert Moroianu, de 22 de ani, din Constanța. Din casa acestuia, anchetatorii au ridicat mai multe haine cu urme de sânge, dar și câteva cuțite, care vor fi expertizate pentru a se stabili care este arma crimei. 

Tânărul și-a recunoscut fapta. Acesta le-a povestit anchetatorilor că l-a înjunghiat pe Viorel Bahica, în urma unui conflict spontan. L-a lovit de două ori cu un cuțit, secționându-i artera femurală. Robert Moroianu a fost reținut, ieri noapte, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

"În noaptea de 17-18 septembrie 2013, în jurul orei 02:30, pe strada Radu Calomfires-cu din cartierul constănțean Piața Chiliei, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o pe victima de 29 de ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuțit de mai multe ori în zona coapselor și i-a secționat artera femurală dreaptă și vena femurală stângă, astfel încât cel agresat a decedat la scurt timp, prin anemie acută. În cauză urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă față de inculpat pentru următoarele 29 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluționare la Tribunalul Constanța", precizează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4044 secunde