Autoturism Audi Q7, căutat de polițiștii din Italia, confiscat în Constanța

303
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Italia, care era în posesia unui cetăţean român.

Vineri, 4 iunie, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Midia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă. Astfel, pe raza municipiului Constanţa, a fost identificat un autoturism, marca Audi, model Q7, în posesia unui cetăţean român în vârstă de 34 ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia. La cercetări, posesorul autoturismului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Autoturismul, evaluat la peste 127.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pagina a fost generata in 0.3463 secunde