Marfă adusă din Turcia, CONFISCATĂ de polițiștii de frontieră la Vama Veche

607
Marfă adusă din Turcia, CONFISCATĂ de polițiștii de frontieră la Vama Veche - frontiera4-1623063256.jpg
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 25.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

Sâmbătă, 5 iunie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autoturism, înmatriculat în România, condus de o persoană de sex masculin, cetățean român, având ca pasager o femeie, cetățean român. Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele pasagerului, 144 articole vestimentare și accesorii care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Aceasta a declarat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Toate produsele, în valoare de peste 25.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0684 secunde